Blijf op de hoogte via de A Heart4Work Essentials

 

Regelmatig schrijf ik een nieuwe tip over hoe je verder je carrière kan plannen of hoe je beter kan omgaan met stress. Soms gaat het over hoe je je best kan voorbereiden voor een sollicitatiegesprek, een andere keer gaat het over de valkuilen in communicatie op het werk of wat je kan doen om te ontstressen.

Als je je abonneert op de "A Heart4Work Essentials", ontvang je maandelijks een e-mail van A Heart4Work. Naast de tips ontvang je ook welke nieuwe webinars, workshops, of diensten eraan komen. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je je als eerste aanmelden.

Wil je geen tips meer ontvangen? Dan kun je je op elk gewenst moment afmelden. De A Heart4Work Essentials is gratis en vrijblijvend! En zoals in de privacy policy aangegeven worden jouw gegevens alleen gebruikt voor dit doel (hier het ontvangen van de nieuwsbrief) waarvoor je je inschrijft en niets anders.

Wil je je ook abonneren? Vul hieronder dan je e-mailadres in en klik op inschrijven. Daarna krijg je een e-mail om je aanmelding te bevestigen. 

i.s.m.

lid van:                             

Vereniging van Erkende Stress & Burn-out Coaches

Over

Certificaten

ICF ethische Code

© 2015-2019 A Heart4Work

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Volg ons: