Loopbaanbegeleiding

Geef je loopbaan een duwtje in de rug

Elk van ons is heel wat tijd met zijn werk, als werknemer of zelfstandige, bezig. Ons werk geef ons zin in het leven, maar ook onze uitdagingen. Soms heb je wel keuzes te maken die de verdere richting van je carrière kunnen bepalen. Soms merk je dat je ergens tegen aanloopt en wil je hierin verduidelijking en ondersteuning om te groeien. Soms wordt je voor een voldongen feit geplaatst , maar weet je niet hoe hiermee om te gaan.

Een loopbaancoach kan je vanuit een open en luisterende houding je hierin ondersteunen. En helpt je zo:

 • de knopen te ontwarren en beslissingen te nemen

 • je zelfinzicht en zelfvertrouwen vergroten

 • handvaten geven om met moeilijk situaties om te gaan

 • je sterker maken in je communicatie naar anderen

 • je beslissingen tot uitvoering brengen

 • balans werk en privé te herstellen

Volgende infomomenten:

Do 26 maart (20u00 - 22u00)

Di 21 april  (20u00 - 22u00)

Deelname is gratis.

 

Wat coachees zeggen

"Toen ik startte met de loopbaancoaching bij Greet voelde ik me erg onzeker en gedemotiveerd in mijn job. Ik wilde voor mezelf nagaan wat mijn kwaliteiten en talenten waren maar ook mijn valkuilen. Daarnaast wilde ik geheel van nul nagaan of ik in een heel andere sector en functie zou passen. Ik wilde alles bekijken en uitspitten.

Na twee sessies bij Greet ben ik in een burn-out geslipt en Greet werd als het ware mijn anker. Met alle geduld, begrip en inzicht heeft ze me aangegeven dat het verder uitzoeken van de loopbaanmogelijkheden even on hold moest. Het was overduidelijk dat mijn balans prive-werk volledig zoek was en dat mezelf kunnen opladen volledig op nul stond.  Eens door het dal van de burn-out konden we verder met de loopbaancoaching.

Enorm doortastend en verhelderend komt Greet tot de kern van je-zijn. Ik heb met Greet veel “aha belevenissen” en inzichten gekregen; wie ik ben, wie ik kwijt was, mijn waarden, wat belangrijk is in mijn leven en hieraan durven toegeven en ruimte geven. Dit alles was cruciaal om te kunnen kijken waar ik goed in ben en in welke werkomgeving en functie mijn talenten inzetbaar zijn en een job te kiezen die me enthousiast maakt en uitdaagt.

Greet haalde elke sessie opnieuw een andere knoop naar boven en voelde dit ook onmiddellijk aan en ze weet er ontzettend goed op in te spelen en met overtuiging advies te geven. Het voelde elke keer weer als een verrijking en een volgende stap vooruit in mijn zoekproces maar ook in mijn herstelproces.

Dankzij Greet werd deze knopen naar boven gebracht en gedefinieerd. Ik kan nu met overtuiging naar het juiste werk en omgeving zoeken met kracht en zekerheid van mijn kwaliteiten, vaardigheden en waarden, oplettend voor de valkuilen voor mezelf, hoe daarmee om te springen op de werkplek. En terecht trots zijn op wat ik al gepresteerd heb.

Conclusief was het duidelijk dat ik niet in de verkeerde sector of job zat maar totaal ontredderd was en niet trouw was aan mijn waarden en werkomgeving."

Ann

 

"Dank je voor de vragen. Ik vond het fijn om bevraagd te worden.. Dank je voor de woordeloze bemoedigingen en appreciatie. Het heeft me deugd gedaan. Het heeft me terug in mijn kracht gezet."

Hilde

 Met Loopbaancheques van de VDAB
Wat kost het?

Een loopbaanbegeleiding is een investering in jezelf, zowel op financieel vlak als qua tijdsbesteding. Reken op ongeveer 30 minuten voor een intakegesprek en 8 uren voor coaching, gespreid over een drietal maanden. Voorzie ook wat van jouw persoonlijke tijd om de opdrachten uit te voeren en je voor te bereiden voor de volgende sessie. Hiervoor voldoende tijd nemen is cruciaal voor het succes. Op financieel vlak investeer je €80 voor 7 uren loopbaanbegeleiding (de eerste cheque voor 4 uren en de tweede cheque voor 3 uur) loopbaanbegeleiding. De normale prijs van dit coaching traject bedraagt €1100. Je realiseert een grote besparing door het inzetten van de VDAB loopbaancheques.

 

Voorwaarden loopbaancheques:

Om van deze loopbaancheques gebruik te maken, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Je woont in Vlaanderen en/of Brussel.

 • Je spreekt Nederlands.

 • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

 • Je hebt tenminste een loopbaan van 7 jaar opgebouwd.

 • Je werkte tijdens de laatste 2 jaar minimum 1 jaar als werknemer of zelfstandige.

 • Je hebt de laatste 6 jaar geen loopbaanbegeleiding met tussenkomst van de VDAB genoten.

 

Hoe start je dit op?
 1. Vraag je kennismakingsgesprek aan met Greet Vanderwegen

 2. Ga naar de website van de VDAB (www.VDAB.be/loopbaanbegeleiding) en vraag jouw eerste loopbaancheque van 4 uren aan.

 3. Na het regelen van de betaling, krijg je de loopbaancheque voor de eerste 4 uren via e-mail toegestuurd. Die stuur je dan naar ons door.

 4. Ondertussen gaat het intakegesprek door en plannen we de eerste coaching sessie.

Door een partnership met   A-Lissssssome

(een erkend loopbaancoachingscentrum van de VDAB) biedt A Heart4Work loopbaancheques aan, die voor een groot stuk gefinancierd worden door de Vlaamse gemeenschap.

Volgende infomomenten:

Do 26 maart (20u00 - 22u00)

Di 21 april  (20u00 - 22u00)

Deelname is gratis.

 

i.s.m.

lid van:                             

Vereniging van Erkende Stress & Burn-out Coaches

Over

Certificaten

ICF ethische Code

© 2015-2019 A Heart4Work

 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon

Volg ons: