Loopbaanbegeleiding

Coachees aan het woord

Volgende infomomenten:

Wo 24 okt (20u00 - 22u00)

Di 11 dec (20u00 - 22u00)

Deelname is gratis.

 

Loopbaanbegeleiding

 

Coachees aan het woord

"Dank je voor de vragen. Ik vond het fijn om bevraagd te worden.. Dank je voor de woordeloze bemoedigingen en appreciatie. Het heeft me deugd gedaan. Het heeft me terug in mijn kracht gezet."

Hilde

48 jaar en verpleegster

Toen ik startte met de loopbaancoaching bij Greet voelde ik me erg onzeker en gedemotiveerd in mijn job. Ik wilde voor mezelf nagaan wat mijn kwaliteiten en talenten waren maar ook mijn valkuilen. Daarnaast wilde ik geheel van nul nagaan of ik in een heel andere sector en functie zou passen. Ik wilde alles bekijken en uitspitten.

Na twee sessies bij Greet ben ik in een burn-out geslipt en Greet werd als het ware mijn anker. Met alle geduld, begrip en inzicht heeft ze me aangegeven dat het verder uitzoeken van de loopbaanmogelijkheden even on hold moest. Het was overduidelijk dat mijn balans prive-werk volledig zoek was en dat mezelf kunnen opladen volledig op nul stond.  Eens door het dal van de burn-out konden we verder met de loopbaancoaching.

Enorm doortastend en verhelderend komt Greet tot de kern van je-zijn. Ik heb met Greet veel “aha belevenissen” en inzichten gekregen; wie ik ben, wie ik kwijt was, mijn waarden, wat belangrijk is in mijn leven en hieraan durven toegeven en ruimte geven. Dit alles was cruciaal om te kunnen kijken waar ik goed in ben en in welke werkomgeving en functie mijn talenten inzetbaar zijn en een job te kiezen die me enthousiast maakt en uitdaagt.

Greet haalde elke sessie opnieuw een andere knoop naar boven en voelde dit ook onmiddellijk aan en ze weet er ontzettend goed op in te spelen en met overtuiging advies te geven. Het voelde elke keer weer als een verrijking en een volgende stap vooruit in mijn zoekproces maar ook in mijn herstelproces.

Dankzij Greet werd deze knopen naar boven gebracht en gedefinieerd. Ik kan nu met overtuiging naar het juiste werk en omgeving zoeken met kracht en zekerheid van mijn kwaliteiten, vaardigheden en waarden, oplettend voor de valkuilen voor mezelf, hoe daarmee om te springen op de werkplek. En terecht trots zijn op wat ik al gepresteerd heb.

Conclusief was het duidelijk dat ik niet in de verkeerde sector of job zat maar totaal ontredderd was en niet trouw was aan mijn waarden en werkomgeving.

Ann

Anoniem

Please reload

Volgende infomomenten:

Ma 13 jan 2020  (20u00 - 22u00)

Do 13 feb 2020  (20u00 - 22u00)

Deelname is gratis.

Door een partnership met  A-Lissssssome

(een erkend loopbaancoachingscentrum van de VDAB) biedt Greet loopbaancheques aan, die voor een groot stuk gefinancierd worden door de Vlaamse gemeenschap.

i.s.m.

lid van:                             

Vereniging van Erkende Stress & Burn-out Coaches

Over

Certificaten

ICF ethische Code

© 2015-2019 A Heart4Work

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Volg ons: