Succesvol ondernemen

vanuit je drijfveren

Succesvolle ondernemers werken vol vertrouwen stap voor stap aan de uitbouw van hun onderneming. Ze weten waar ze naartoe willen en weten dus ook waar hun focus ligt. Vanuit overtuiging, persoonlijke drijfveren en dus vanuit passie geven ze vorm aan hun onderneming. Heb je nog hiaten in de benadering van jouw business. Of ben je nog niet honderd procent tevreden over de vertaling van jouw drijfveren in jouw actieplan, dan kan deze coaching je helpen. Je kan ook kiezen voor een opleiding.

Coaching traject

In een individueel coaching traject ga je aan de slag om de hiaten tussen je drijfveren en je go-2-market plan zichtbaar te maken en in te vullen. Hier wisselen coaching en het geven van achtergrond informatie elkaar af, helemaal afgestemd op jouw noden.

We starten met je doelstellingen voor dit traject scherp te stellen in een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit kan over de telefoon dan wel face2face.

Daarna gaan we van start met de coaching. Dit pakket omvat 4 sessies van 1u30.

Wanneer je je inschrijft voor 4 sessies krijg je een opvolgsessie van 1u30 gratis aangeboden. Deze opvolgsessie dien je binnen de 4 maanden na het afronden van de 4 sessies op te nemen.

Kostprijs: Dit omvat de 4 sessies van anderhalf uur plus de gratis opvolgsessie van 1u30.

  • Voor Particulieren: 488 euro inclusief 21% BTW

  • Voor Zelfstandigen 525 euro exclusief 21% BTW

Binnen Maak werk van je Zaak (Syntra) kan je een individueel traject van 4 sessies van anderhalf uur opnemen.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of bijkomende informatie wenst.

Het coachingtraject kan van start gaan als wij het inschrijvingsgeld hebben ontvangen op IBAN: BE60 7340 2870 8470.

Wat klanten vertellen

KATHY, Overijse

"Soms wel confronterend, maar het heeft me wel geholpen om helder te krijgen waarom ik zo graag ondernemer wil zijn en wat ik in de wereld wil zetten. Het heeft me ook geholpen de opportuniteiten beter in kaart te brengen”

ANDY, Herent

“Deze workshop hielp me even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en te focussen op wat vitaal is voor mij en ons bedrijf.”

Meer informatie

 

Wil je eerst nog wat informatie, laat me het weten en we plannen een telefoongesprek in of stel je vragen via mail: gvanderwegen@aheart4work.com.

 

Inschrijven

 

Je kan je inschrijvingen via onderstaand formulier of je kan ook mailen naar gvanderwegen@aheart4work.com.

Weet wel dat je past ingeschreven bent als het bedrag werd overgemaakt op bankrekening BE60 7340 2870 8470 op naam van A Heart4Work met melding  "OvuD en je naam".

i.s.m.

lid van:                             

Vereniging van Erkende Stress & Burn-out Coaches

Over

Certificaten

ICF ethische Code

© 2015-2019 A Heart4Work

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Volg ons: