Over Greet Vanderwegen

Als inspirerende en daadkrachtige coach ga ik aan de slag met ondernemers, leidinggevenden en werknemers.

Het keerpunt in mijn carrière kwam er nadat ik, na zo’n 10 jaren deel uitmakend van het managementteam van een groot Europees bedrijf met meer dan 48 filialen, mee de ontmanteling van mijn team en de verschillende filialen begeleidde. Aan mijn engagement en betrokkenheid met mijn collega’s kwam bruusk een eind. Ik werd serieus met mezelf geconfronteerd. Hoe zat het nu met mijn succesvolle loopbaan? Wat was mijn doel nu in het leven? Waar moest ik nog zin uit halen?

Het was tijd om even halt te houden en te kijken wat er voor mij belangrijk was. Waarom werkte ik en hoe wilde ik mijn leven verder vorm geven? Via opeenvolgende opleidingen en coaching sessies kwam ik erachter dat mijn kracht zat in de balans tussen het interpersoonlijke en het ondersteunen bij het omzetten naar concrete vormen. Het inter-persoonlijke heeft te maken met wat er onder de waterlijn speelt: wat zijn jouw persoonlijk voorkeuren; wat zijn je kwaliteiten en valkuilen; wat zijn je overtuigingen (innerlijke gedachten) en waar botsen ze; wat drijft je in het leven en op je werk; … Maar met inzichten alleen, daar kom je niet ver mee. Het is ook belangrijk om te gaan kijken hoe dit vorm te geven in je leven, in de maatschappij of in een businessmodel. Zowel de inzichten als de concrete uitwerking goed kunnen vatten, zijn voor mij cruciaal om succes te hebben en te kunnen genieten van wat je doet. Vanuit verbinding met het hart en in connectie met de realiteit van alledag.

Loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding helpt je om inzichten te verwerven in waarom je doet wat je doet en wilt wat je wilt. Vanuit die reflecties en inzichten komen je drijfveren naar boven en worden je doelstellingen helder.

 

In de concreet makende fase zoeken we een antwoord op vragen zoals: Op welke manier wil je vorm geven aan jouw doelen? Wat zijn de stappen naar die doelen? Welke bronnen wil/kan je aanboren? Hoeveel tijd heb je nodig om die doelstellingen te bereiken? Hoe kan je de doelstelling opsplitsen in kleinere (en mogelijk grijpbaardere) doelen? En wat gaat je dit opleveren (niet tastbaar en tastbaar)? Om zo jouw missie concreet te maken in jouw loopbaan of onderneming en te gaan voor wat jou gelukkig maakt in het leven.

Stress & Burn-out coaching helpt je om je terug mentaal fit terug te vinden. Hierin komen de volgende aspecten aan bod: Ontspanning terug toelaten (durven stil vallen is meestal de eerste uitdaging), scherp krijgen wat de stressoren in je leven zijn, kijken naar die stressvolle situaties op het werk of in je privé leven en hoe je die anders kan aanpakken. Maar ook kijken waarin jij uitblinkt en wat voor jou belangrijk is en hoe je dat kan gaan inzetten om de energiegevende momenten te vergroten, je begeleiden in de re-integratie op het werk, je zaak, in je gezin en in de maatschappij. En dit alles met een uiteindelijk doel op je terug zinvol in het leven te staan.

Jouw vragen, jouw twijfels, die wil ik samen met jou aanpakken, stap voor stap.​

i.s.m.

lid van:                             

Vereniging van Erkende Stress & Burn-out Coaches

Over

Certificaten

ICF ethische Code

© 2015-2019 A Heart4Work

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Volg ons: