• Greet Vanderwegen

Wees waakzaam voor wrijvingen in je team


In elk team gebeurt het wel eens dat mensen elkaar irriteren door op elkaars parkeerplek te gaan staan, of wat minder meegaand te zijn in het afmaken van een taak. Van de teamleider wordt verwacht hiervoor oog te hebben, dit niet te laten uitgroeien tot een MONSTER. Maar ook geen partij te kiezen Het is belangrijk dat je laat zien dat zoiets niet getolereerd wordt in je team. Praat met hen (apart en/of samen), Laat hen elkaars kwaliteiten ontdekken. Moedig hen aan om samen te werken. Hoe pak jij dat aan?

#Team #leadership #personaldevelopment

10 keer bekeken

i.s.m.

lid van:                             

Vereniging van Erkende Stress & Burn-out Coaches

Over

Certificaten

ICF ethische Code

© 2015-2019 A Heart4Work

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

Volg ons: